Hüseyin Ersu Anaokulu


Vizyon: Okul öncesi eğitim alanının hedef ve amaçları doğrultusunda okul öncesi dönem çocuklarının gelişim düzeyleri, öğrenme hızları, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak ve aileler ile işbirliği içerisinde yaşam boyu öğrenmeyi destekleyecek şekilde eğitim ortamı oluşturarak yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir. Ayrıca, gelişen-değişen dünyaya ayak uyduran, geleceğe güvenle bakan, yeniliklere açık olan, öz kültürünü tanıyan, koruyan ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

Misyon: Millî eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak; Çocukların beden, zihin ve duygu gelişimini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, şartları elverişsiz çevrelerden ve ailelerden gelen çocuklar için ortak bir yetiştirme ortamı yaratmak, çocukların Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamaktır. Çocukların gelişimlerine, ilgi ve ihtiyaçlarına uygun olarak yaparak ve yaşayarak öğrenmelerine fırsat sağlayan eğitim ortamı oluşturarak yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Sabah:08:15-13:15 Öğle:13:50-18:50
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0212 594 77 76

Belgegeçer - (212) 619 4841

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://huseyinersuanaokulu.meb.k12.tr

Adres - MALKOÇOĞLU MAH. 307. SK. HÜSEYIN ERSU ILKOKULU ANA SINIFI BLOK NO 45 İÇ KAPI NO 1 SULTANGAZİ / İSTANBUL

Öğretmen :6
Öğrenci :126
Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Malkoçoğlu Mh. 307 Sok. No:45 34270 Sultangazi/İstanbul

Adres - MALKOÇOĞLU MAH. 307. SK. HÜSEYIN ERSU ILKOKULU ANA SINIFI BLOK NO 45 İÇ KAPI NO 1 SULTANGAZİ / İSTANBUL

Ulaşım Ulaşım İstanbul Metrosu T4 (Topkapı-Mescidi Selam) tranvay hattının Mescidi Selam durağından inerek M. Fevzi Çakmak Cd okulumuza ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl/İlçe Merkezine Uzaklık Malkoçoğlu Mahallesi Muhtarlığı 28 m uzaklıkta ve Sultangazi İl merkezine 1.7 KM uzaklıktadır.